Zeiss Målemaskine

Markedets højeste præcision

Vores forretning er funderet på kompromisløs kvalitet – hver gang! Derfor har vi investeret i markedets mest avancerede målemaskine, en Zeiss DuraMax 500, så vi kan dokumentere, at tolerancerne stemmer overens med dine krav og forventninger.

BKT tilbyder 3D målinger med testrapporter på alt fra prototyper over enkeltdele til serieproduktion. Det letter arbejdet i din kvalitetsafdeling, og ofte oplever vi at emner leveres direkte fra os til din opgave eller slutkunde. Det er en tillid, som forpligter.

Hurtig leveringstid

Vores interne CNC rundslibninger af emner bliver altid kvalitetssikret ved opmåling i Zeiss målemaskinen. På den måde sikrer vi at vores leverancer har en helt perfekt nøjagtighed, som typisk giver store besparelser for kunden.

Fordi vi kan lave denne nødvendige og præcise opmåling på vores eget værksted, betyder det en kortere leveringstid da vi kan sende kritiske og kostbare emner afsted direkte til kunden.

Vi bruger bl.a. vores Zeiss DuraMax 500 til:

  • Kontrol af indkøbte emner.
  • Stikprøvekontrol af vores serieproduktioner.
  • Kontrol inden afsendelse af færdige emner

Zeiss målemaskinen gør det muligt at sætte det højeste kvalitetsstempel på alle vores produktioner. Når du indgår et samarbejde med os hos BKT Krom & Slib kan du trygt stole på, at emnerne altid er af højeste kvalitet.

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne for yderligere information om vores brede vifte af services.

Brian Rasmus Hansen
Indehaver

Tlf: +45 20 21 31 29

Kvalitet fra start til slut

Vi anvender et finmasket kvalitetssikringssystem, som styrer projekterne sikkert i mål, og dokumenterer kvaliteten undervejs.

”Vi behøver ikke måle efter, når det kommer fra BKT – det ryger direkte i produktion”. Dette hører vi ofte fra vores kunder. Men vi leverer naturligvis altid målerapporter og grundig dokumentation med en ordre

Besparelser på op til 75%

Vores setup med rundslibning og hårdforkromning under samme tag forkorter leveringstiden betragteligt. Det betyder besparelser på op til 75% af nyværdien på valser, stempler og andre hydrauliske emner til industrien.