Hårdforkromning

Slidstærk overfladebehandling

Hårdforkromning som overfladebehandling af aksler, maskindele, stempler og valser beskytternedsætter friktionen mod slidtage og forlænger emnets levetid betydeligt. På vores værksted kan vi forkrome nye emner eller renovere slidte emner, og tilfører en slidstærk overflade på op til 1000my hårdkrom.

3,4 meter krombad

Hos BKT har vi krombade, som kan rumme emner på op til 3,4 meter – noget du tidligere skulle til Sverige eller Holland for at finde. Vi klarer både CNC-rundslibning og forkroming in-house, hvilket gør det muligt at tilbyde korte leveringstider.

En erfaren samarbejdspartner

Vi har mange års erfaring med hårdforkromning, og deler gerne ud af vores store viden på området. Ofte kan det nemlig betale sig at slibe og forkrome maskindele, frem for at investere i nyt. Du er altid velkommen til at kontakte os og spørge om vores vurdering af opgaven.

Forkromningsprocessen foregår naturligvis efter alle gældende regler, og med dokumentation for alle processer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne for yderligere information om vores brede vifte af services.

Brian Rasmus Hansen
Indehaver

Tlf: +45 20 21 31 29

Kvalitet fra start til slut

Vi anvender et finmasket kvalitetssikringssystem, som styrer projekterne sikkert i mål, og dokumenterer kvaliteten undervejs.

”Vi behøver ikke måle efter, når det kommer fra BKT – det ryger direkte i produktion”. Dette hører vi ofte fra vores kunder. Men vi leverer naturligvis altid målerapporter og grundig dokumentation med en ordre

Besparelser på op til 75%

Vores setup med rundslibning og hårdforkromning under samme tag forkorter leveringstiden betragteligt. Det betyder besparelser på op til 75% af nyværdien på valser, stempler og andre hydrauliske emner til industrien.