Referencer

Brancheerfaring giver værdi

Med mange års erfaring og specialviden fra forskellige brancher forstår vi dine projekter og behov. Vores kunder befinder sig primært inden for marine-, industri- og offshore branchen, hvor vi fungerer som betroet leverandør og sparringspartner.

Offshore

Vores værksteds-setup er dimensioneret til at håndtere store emner på helt op til 3,4 meter in-house. Det gør en afgørende forskel for vores kunder, hvor rundslibning og hårdforkromning af sliddele til bl.a. hydrauliske emner fra fx  kraner og lignende.
Vi rundsliber og hårdforkromer store emner på op til 3,4 meter som fx stempler til hydrauliske løsninger, og bestræber os altid på hurtig levering. Ofte kommer ordren ind og ud igen samme dag, fordi vi varetager hele processen in-house. 

Der er store økonomiske fordele forbundet med regelmæssig vedligeholdelse af kromede overflader og aksler. En præcis og professionel behandling forlænger levetiden på delene betragteligt, og giver besparelser på op til 75% af delenes nyværdi.

Der er store omkostninger forbundet med demurrage og forsinkelser i havne og på værfter. Vi ved derfor, at hurtig og pålidelig levering er altafgørende for vores kunder.

Industri og produktionsudstyr

Præcision og finish er nøgleordene, når vi leverer nyslebne og hårdforkromede hydrauliske stokke til vores kunder. Som flere andre processer på vores værksted er det et håndværk, som kræver erfaring, og som understøttes af vores moderne maskinpark. 

Vores Zeiss målemaskine er fx markedets mest avancerede, og garanterer præcision i absolut topklasse.  Med vores avancerede specielle slibe- og måleudstyr garanterer vi, at alle tolerancer overholdes, så de slebne emner og maskinens performance ikke forringes.

Vi har mange år erfaring med renovering og sporing af industrivalser, bl.a. til papir, tekstiler, metaltråd og fibre. Professionel slibning er lig med forbedret effektivitet, reduceret nedetid og store besparelser i din produktion.

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne for yderligere information om vores brede vifte af services.

Brian Rasmus Hansen
Indehaver

Tlf: +45 20 21 31 29

Kvalitet fra start til slut

Vi anvender et finmasket kvalitetssikringssystem, som styrer projekterne sikkert i mål, og dokumenterer kvaliteten undervejs.

”Vi behøver ikke måle efter, når det kommer fra BKT – det ryger direkte i produktion”. Dette hører vi ofte fra vores kunder. Men vi leverer naturligvis altid målerapporter og grundig dokumentation med en ordre

Besparelser på op til 75%

Vores setup med rundslibning og hårdforkromning under samme tag forkorter leveringstiden betragteligt. Det betyder besparelser på op til 75% af nyværdien på valser, stempler og andre hydrauliske emner til industrien.