Om os

Krom og slib under samme tag

Hos BKT Krom & Slib er vi specialister i hårdforkromning og rundslibning af emner med og uden krom. Med både slibnings- og forkromningproces under samme tag kan vi således tilbyde vores kunder en komplet løsning og korte leveringstider, som er unikke i branchen.

Fleksibilitet, kvalitet og tæt dialog

Vi har mange års erfaring med en bred vifte af kunder inden for jern & metal, offshore industrien og den maritime sektor. Brancher, hvor høj kvalitet og kort leveringstid er afgørende for en plads i førerfeltet.

BKT er grundlagt i 2014, og ledes til daglig af indehaver Brian Rasmus Hansen. At være en mindre, ejerledet virksomhed betyder for os, at der er kort vej mellem beslutning og handling – og ansvaret og dialogen ligger kun ét sted.

Vi arbejder hver eneste dag målrettet med at yde vores kunder den allerbedste service, og sætter en stor ære i fleksibilitet, tæt dialog og solid faglig vejledning. Derfor er vi stolte, når vi hører en kunde sige:

”Vi behøver ikke måle efter, når det kommer fra BKT – det ryger direkte i produktion”

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne for yderligere information om vores brede vifte af services.

Brian Rasmus Hansen
Indehaver

Tlf: +45 20 21 31 29

Onepager

Præcision i verdensklasse

Zeiss måleudstyr

Vores forretning er funderet på kompromisløs kvalitet – hver gang! Derfor har vi investeret i markedets mest avancerede målemaskine, en Zeiss DuraMax 500, så vi kan dokumentere, at tolerancerne stemmer overens med dine krav og forventninger.

Besparelser på op til 75%

Vores setup med rundslibning og hårdforkromning under samme tag forkorter leveringstiden betragteligt. Det betyder besparelser på op til 75% af nyværdien på valser, stempler og andre hydrauliske emner til industrien.