CNC Rundslibning

Indvendig og udvendig rundslibning

På vores værksted kan vi klare alle opgaver inden for indvendig og udvendig rundslibning af metaller. Kombinationen af vores Studer S33 og vores Zeiss målemaskine giver en uovertruffen nøjagtighed og attraktive leveringstider. Vi lægger stor vægt på tæt dialog og forventningsafstemning i hver enkel opgave, som grundlag for et værdifuldt og langvarigt samarbejde med vores kunder.

Jævne overflader øger din maskines ydelse

Aksler og metaloverflader bliver med tiden mærket af den daglige brug, har med mellemrum brug for en opfriskning for at kunne yde optimalt. I mange tilfælde vil blot en enkelt rundslibning af metallet være nok til at fjerne ujævnheder og mærker, og give maskinen nyt liv med bedre performance. Er der efterfølgende brug for hårdforkromning, så klarer vi også det på vores værksted.

Avanceret maskinpark og godt håndværk

Vores maskinpark er nøje sammensat til at kunne levere det bedste resultat uanset opgavens størrelse. Vi har bl.a. investeret i en Studer S33, som er en af markedets mest avancerede CNC rundslibere. Den leverer et perfekt resultat, og gør det lynhurtigt. Teknologien gør det dog ikke alene. Vi har mange års specialviden inden for krom og slib, som sikrer at alle opgaver kommer godt fra start og sikkert i mål.

Stærke i serieproduktion

BKT Krom og Slib har det perfekte set-up til effektive serieproduktioner fra 30-300 emner, hvor præcision og korte leveringstider er afgørende. Vi sørger for ensartet sporing og slibning af emnerne, og leverer et perfekt resultat til dig eller direkte til din kunde. Da vi også arbejder manuelt kan vi tilbyde stor fleksibilitet, både hvad angår omstilling og hurtig levering af små emner, serier eller prototyper. Vi foretager desuden varmeretning af krumme emner og TIG-svejser reparationer in-house.

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne for yderligere information om vores brede vifte af services.

Brian Rasmus Hansen
Indehaver

Tlf: +45 20 21 31 29

Præcision i verdensklasse

Zeiss måleudstyr

Vores forretning er funderet på kompromisløs kvalitet – hver gang! Derfor har vi investeret i markedets mest avancerede målemaskine, en Zeiss DuraMax 500, så vi kan dokumentere, at tolerancerne stemmer overens med dine krav og forventninger.

Besparelser på op til 75%

Vores setup med rundslibning og hårdforkromning under samme tag forkorter leveringstiden betragteligt. Det betyder besparelser på op til 75% af nyværdien på valser, stempler og andre hydrauliske emner til industrien.