Rundslibning

Indvendig & udvendig rundslibning
- Rene og jævne overflader

Akslerne og metaloverfladerne i dine maskiner, bliver med tiden mærket af den daglig brug. Og for at yde helt optimalt har overfladerne brug for en opfriskning. I rigtig mange tilfælde vil blot en enkelt rundslibning af metallet være nok til af få udjævnet eventuelle ujævnheder. Hvilket betyder at man ikke behøver at lave store investeringer i nyt maskineri.

På vores værksted kan vi klare alle opgaver inden for rundslibning af metaller. Så uanset om du har brug for indvendig eller udvendig rundslibning, så kan vi tilbyde løsninger til dig i meget høj kvalitet.

Høj præcision med CNC rundslibning

I mange maskiner og aksler kræves det at overfladen af metallet er helt nøjagtig. I disse tilfælde vil CNC rundslibning være den helt rette løsning. Med CNC rundslibning er man sikret et perfekt resultat hver eneste gang.

Med meget høj præcision kan vi lave CNC rundslibning af metallet både indvendigt og udvendigt, så du er sikret en ren og poleret overflade helt uden ujævnheder.

Vi håndtere store serier og små emner

Vores værksted kan håndtere helt store emner op til 4 tons og med en længde på max 4 meter. Så vi er gearet til selv de helt store opgaver, hvor der skal rundslibes større serier. Men da arbejder manuelt, kan vi også tilbyde stor flexibilitet, både hvad angår omstilling og hurtig levering.

Vi tager også imod opgaver hvor du kun ønsker rundslibning af små emner eller skal have lavet en prototype.

Ønsker du at hører mere om hvad BKT Krom & Slib kan tilbyde inden for rundslibning eller andre slibeopgaver, så kontakt os på 2021 3129, via mail på bkt@kromogslib.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Firmainfo