Zeiss målemaskine

Zeiss målemaskine yder markedets højeste præcision

Med vores Zeiss målemaskine kan vi lave måling af emner med utrolig høj præcision. Opmålingen bliver dokumenteret, så kunden er sikret at emnets angivne tolerancer er overholdt til punkt og prikke.

Vores interne CNC rundslibninger af emner bliver kvalitetssikret ved opmåling i målemaskinen. På denne måde sikre vi at vores produkter har en helt perfekt nøjagtighed. En veldokumenteret kvalitetssikring kan typisk give rigtig store besparelser for kunden.

Da vi har mulighed for at lave den nødvendige og præcise opmåling på vores eget værksted, betyder det også en hurtigere leveringstid da vi kan sende kritiske og kostbare emner afsted direkte til kunden.

Kvalitetssikring med Zeiss målemaskine

Zeiss målemaskinen gør det muligt at sætte det højeste kvalitetsstempel på alle vores produktioner. Når du indgår et samarbejde med os hos BKT Krom & Slib er du sikret at dine emner altid er af højeste kvalitet.

Vi bruger målemaskinen til følgende:

  • Kontrol af indkøbte emner.
  • Stikprøve kontrol af vores serieproduktioner.
  • Kontrol inden afsendelse af færdige emner.

Ved at gennemføre en grundig kontrol, kan vi garanterer løsninger som lever op til vores kunders meget specifikke krav for hvert eneste emne vi producerer.

Kontakt os

Firmainfo