Studer

Rene og jævne overflader med Studer CNC rundsliber

Når akslerne og metaloverfladerne i dine maskiner er i brug daglig, vil de med tiden bliver mærket af det. Derfor er det en rigtig god ide med en opfriskning på overfladerne for at de kan yde helt optimalt. Vi ser at i de fleste tilfælde er det blot en enkelt rundslibning med vores maskine fra Studer, der skal til for at få udjævnet eventuelle ujævnheder. På den måde slipper man derfor for at skulle investere i helt nye maskiner.

Vi klarer alle opgaver inden for rundslibning af metaller på vores værksted med vores CNC rundsliber fra Studer. Uanset om det drejer sig om indvendig eller udvendig rundslibning, så tilbyder vi altid løsninger til dig i meget høj kvalitet.

Høj præcision med Studer CNC rundsliber

Det er meget vigtigt at overfladen af metallet er helt nøjagtig i mange maskiner og aksler. Den rette løsning i disse tilfælder er derfor CNC rundslibning med vores Studer CNC rundsliber. Med Studer CNC rundslibning er man sikret et perfekt resultat hver eneste gang. 

Både indvendigt og udvendigt kan vi levere meget høj præcision med CNC rundslibning, så det sikrer dig en ren og poleret overflade, som er helt fri for ujævnheder.

Vi laver kvalitetssikring af vores produktion med en af markedets bedste målemaskiner fra Zeiss.

Vi håndterer store serier og små emner med vores Studer CNC rundsliber

På vores værksted kan vi håndtere helt store emner med en vægt på op til 4 tons og med en længde på op til 4 meter. Med vores Studer CNC rundsliber er vi gearet til selv de helt store opgaver, hvor der kan rundslibes i store serier. Da arbejdet foregår manuelt, kan vi også tilbyde stor flexibilitet på både omstilling og hurtig levering.

Har du brug for rundslibning af små emner eller en skal du have lavet en prototpe, så hjælper vi også med denne type opgaver.

Ønsker du at høre mere om hvad BKT Krom & Slib kan tilbyde inden for rundslibning eller andre slibeopgaver med vores Studer CNC rundsliber, så kontakt os på 20 21 31 29 eller på mail bkt@kromogslib.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

Firmainfo